Trappen op maat in Apeldoorn

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Veldhuizen Trappen maakt al uw trappen helemaal op maat!

Zoekt u een bedrijf dat trappen op maat maakt in Apeldoorn en omgeving? Neem dan contact op met Veldhuizen Trappen. Al sinds 1925 maken we trappen op maat. Daarbij staat kwaliteit en service voorop, zodat u zeker weet dat uw trap helemaal wordt zoals u bedacht had! Neem contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

Een trap op maat laten maken, hoe werkt dat?

We zetten, voordat we uw trappen op maat in Apeldoorn gaan maken, eerst uw wensen op papier. U kiest het model van de trap en de houtsoort. Bovendien besluit u over spijlen en details als profileringen. Wanneer u helemaal tevreden bent, gaan wij aan de slag. Eerst maken we een ontwerp op de computer. Aan de hand daarvan zagen we het hout op maat. We frezen kleinere onderdelen en details uit. De onderdelen worden allemaal verlijmd en uw trap wordt in onze werkplaats of bij u op locatie opgebouwd. Natuurlijk gebeurt de montage van de trap door onze eigen experts. U weet zo zeker dat u een kwaliteitstrap in huis heeft!

Geen trap hetzelfde

U heeft ontzettend veel opties als u door ons uw trappen op maat in Apeldoorn laat maken. U weet dus zeker dat uw trap uniek wordt! U beslist eerst over de vorm van de trap. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar heeft. Vervolgens heeft u de keuze uit vele verschillende houtsoorten, zoals:

 • Beuken
 • Eiken
 • Teak
 • Vurenhout
 • Esdoorn

Of een van de vele andere soorten hout! Wist u overigens dat we bij Veldhuizen Trappen ook stalen trappen op maat maken in Apeldoorn? Deze trappen hebben een stoere, moderne uitstraling en zijn gemaakt van hoogwaardig staal met houten traptreden.

Trappen op maat in Apeldoorn

Kies Veldhuizen Trappen ook voor uw traprenovatie

We voeren ook uw traprenovatie uit! Het is daarvoor niet van belang welke vorm de trap heeft of van welke houtsoort deze gemaakt is. En of er nu alleen een nieuwe trede in moet of de hele trap aan renovatie toe is, het kan allemaal bij Veldhuizen Trappen. Ook zijn we experts in machinale houtbewerking. Schakel ons dus ook in om een houten tafel, deur of ander object op maat voor u te laten maken!

Neem contact op voor prachtige trappen op maat in Apeldoorn!

Wilt u nu dus ook zo’n unieke trap op maat in Apeldoorn en omgeving? Of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn te bereiken op telefoonnummer 0342-412372 of stuur een mail naar info@veldhuizentrappen.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op de website invullen, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Uw trappen op maat in Apeldoorn en omgeving laat u natuurlijk maken door Veldhuizen Trappen!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.