Trap dichtmaken

  • actief sinds 1925
  • optimale kwaliteit & uitstraling
  • maatwerk
  • dé beste service

Trap dichtmaken

Wilt u een open trap dichtmaken? Neem contact op met Van Veldhuizen Trappen en wij komen snel langs om uw trap dicht te maken. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in machinale houtbewerking en het maken van trappen. U kunt bij ons trappen vinden in vele uitvoeringen die geschikt zijn voor zowel de aannemerij als voor particulieren. Service en kwaliteit staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij leveren dan ook graag werk op maat, zodat wij perfect aan uw wensen kunnen voldoen. Wilt u een rechte of draaitrap dichtmaken? Wij werken met diverse soorten beplating en kunnen ook kasten onder uw trap maken.

Renovatie van uw trap bij trap dichtmaken

U heeft een open trap en uw wilt deze trap dichtmaken? Laat dit dan over aan Van Veldhuizen Trappen. Wij kunnen dit tegen een aantrekkelijke prijs voor u verzorgen. Zo kunt u ons laten weten welke kleuren u wilt hebben en kunt u de houtsoorten kiezen. Wij kunnen naast het dichtmaken van trappen ook diverse reparatie en renovatie werkzaamheden uitvoeren indien nodig. Laat ons uw wensen weten als u uw trap wilt dichtmaken en wij houden er uiteraard rekening mee. Zo kunnen wij desgewenst eenvoudig een offerte op maat voor u opstellen, zodra wij gedetailleerde informatie van u ontvangen. Hierdoor kunnen wij u snel vertellen wat u kunt verwachten en weet u precies waar u aan toe bent. Voor een trap dicht maken is er in Gelderland, slechts één specialist die zo secuur werkt als wij. Bij Van Veldhuizen Trappen kunt u terecht met al uw wensen met betrekking tot trappen. Wij zorgen voor een perfect eindresultaat.

boven kwart

Contactformulier

Kijk gerust eens verder op deze website om te zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Wilt u uw trap dicht laten maken door Veldhuizen Trappen? Voor een afspraak kunt u vrijblijvend gebruik maken via ons contactformulier op de website. Indien u meer informatie wilt, zijn wij telefonisch te bereiken op; 0342-412372 en per e-mail op het volgende e-mailadres; info@veldhuizentrappen.nl. Veldhuizen trappen staat voor maatwerk, service en vakmanschap voor zowel de aannemerij als particulieren. Wij staan graag voor u klaar!

    Offerte aanvragen

    Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.