Keldertrap

  • actief sinds 1925
  • optimale kwaliteit & uitstraling
  • maatwerk
  • dé beste service

Keldertrap maken

Laat Van Veldhuizen Trappen voor u een keldertrap maken geheel op basis van uw persoonlijke wensen. Wij zijn sinds jaren gespecialiseerd in het maken van trappen in vele modellen en in machinale houtbewerking. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor trappen, maar ook voor machinale houtbewerking van ramen, deuren en kozijnen en nog veel meer. Bij ons kunt u kiezen uit vele verschillende modellen trappen. Zo hebben wij een uitermate ruim aanbod, waar u uit kunt kiezen, zodat u altijd een geschikte keldertrap kunt kiezen. Hierbij maakt het voor ons niet uit welke maat uw trap moet worden, alle keldertrappen worden immers op maat gemaakt.

Persoonlijke samenstelling

Bij Van Veldhuizen Trappen kunt u gemakkelijk een keldertrap laten maken en ook nog eens de houtsoorten en kleuren kiezen. Zo kunnen wij u unieke trappen aanbieden die zeker bij uw interieur passen. Wij kunnen voor u een keldertrap maken tegen een aantrekkelijke prijs. U kunt bij ons ook de unieke ontwerpen van trapleuningen en eventuele traphekken zelf kiezen. Zo kunnen wij een keldertrap maken bij u in huis met een unieke uitstraling die toch bij uw woning past.

Aanschaffen van een keldertrap

Het is belangrijk om een keldertrap te hebben die perfect in de ruimte past. De juiste afmetingen hebben is dus van groot belang. Een nieuwe keldertrap aanschaffen is zeker een beleving waar u goed over na moet denken. Daarom kunt u bij ons u keldertrap op maat laten maken, Daarbij kunt u bij ons u gewenste houtsoorten voor uw trap uitkiezen om de optimale levensduur van uw keldertrap te verlengen bijvoorbeeld in een vochtige ruimte. Dit bieden wij u aan met natuurlijk de beste service. Alle trappen die bij ons in onze trappenfabriek geproduceerd worden, zijn van de hoogste kwaliteit.

Dubbel kwart

Veldhuizen trappen gespecialiseerd in machinale houtbewerking

Veldhuizen Trappen maakt trappen op een exclusieve manier genaamd gespecialiseerde machinale houtbewerking. Hiermee onderscheid Veldhuizen Trappen zich van concurrenten. Met deze techniek kunnen wij de best mogelijk op maat gemaakte trappen produceren met een optimale uitstraling tegen een scherpe prijs. Uiteraard zijn deze trappen van de hoogste kwaliteitsstandaard. Voorbeelden van onze trap modellen uit de trappenfabriek staan op deze pagina. Deze maten zijn slechts voorbeelden, Voor u gelden waarschijnlijk alternatieve maten. Heeft u meer vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contactformulier

Kijk gerust eens verder op deze website om te zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Wilt u een keldertrap van Veldhuizen Trappen? Voor een afspraak kunt u vrijblijvend gebruik maken via ons contactformulier op de website. Indien u meer informatie wilt, zijn wij telefonisch te bereiken op; 0342-412372 en per e-mail op het volgende e-mailadres; info@veldhuizentrappen.nl. Veldhuizen trappen staat voor maatwerk, service en vakmanschap voor zowel de aannemerij als particulieren. Wij staan graag voor u klaar!

    Offerte aanvragen

    Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.