Eiken trap

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Eiken trappen Gelderland

Exclusieve en op maat gemaakte eiken houten trappen vindt u bij Veldhuizen Trappen, de specialist in moderne en klassieke trappen in Gelderland. In de hele provincie kunt u als bedrijf en particulier bij ons terecht voor het laten maken van een eikenhouten trap op maat. Door zorgvuldig te luisteren naar uw wensen en de situatie bij u op locatie te bekijken, weten wij regelmatig verrassende resultaten neer te zetten.

Op maat gemaakte trappen

Veldhuizen Trappen is de specialist in Eiken trappen voor zowel particulieren als aannemerij. Voor elke ruimte hebben wij de juiste oplossing met één van onze eiken houten trappen. Deze oplossing kunnen onze specialisten realiseren, doordat zij de beschikking hebben over de juiste kennis en apparatuur van trappen. Zo hebt u bij ons de keuze uit onderstaande modellen:

 • Steektrap
 • Bordes trap
 • Dubbel kwart
 • Spil trap
 • Onderkwart
 • Bovenkwart
Machinale houtbewerking

Elke trap is leverbaar in een dichte en in een open versie. Wij beschikken naast eiken houten trappen ook over diverse andere houtsoorten waarmee u de trap kunt aanmeten. Bovendien hebt u ook de mogelijk eiken houten treden in een stalen trap te incorporeren. Zo zijn de mogelijkheden die wij kunnen bieden omtrent eiken trappen, vrijwel onbeperkt. U kunt met één van onze ervaren adviseurs bespreken welk model trap het beste bij u past. Maak hier gerust gebruik van, wij zijn immers graag tevreden klanten!

 

Aanschaffen van een Eiken trap op maat

Een nieuwe trap aanschaffen is altijd een beleving waar u goed over na moet denken. Daarom kunt u bij ons uw eiken trap op maat laten maken. Hierbij kunt u kiezen uit diverse houtsoorten voor uw trap om een passende sfeer te creëren voor uw woning. Dit bieden wij u aan in combinatie met de best mogelijke service. Alle trappen die bij ons geproduceerd worden, van eiken tot stalen trappen, hebben de hoogste kwaliteitsstandaard.

 

Wat onderscheid ons van anderen trappen producenten?

Veldhuizen Trappen is gespecialiseerd in machinale houtbewerking. Hiermee kunnen wij de beste houten trappen op maat maken tegen scherpe prijzen. Op deze pagina treft u tevens enkele voorbeelden van eiken trapmodellen aan. U kunt deze voorbeelden en meer modellen bekijken op onze site ter inspiratie. Uw eigen trap maken wij geheel op maat en naar wens volgens uw maatvoering.

Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden voor uw eiken trap op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contactformulier

Kijk gerust eens verder op deze website om te zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Wilt u een houten spiltrap van Veldhuizen Trappen? Voor een afspraak kunt u vrijblijvend gebruik maken via ons contactformulier op de website. Indien u meer informatie wilt, zijn wij telefonisch te bereiken op; 0342-412372 en per e-mail op het volgende e-mailadres; info@veldhuizentrappen.nl. Veldhuizen trappen staat voor maatwerk, service en vakmanschap voor zowel de aannemerij als particulieren. Wij staan graag voor u klaar!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.