Draaitrappen

  • actief sinds 1925
  • optimale kwaliteit & uitstraling
  • maatwerk
  • dé beste service

Draaitrappen

Voor een grote verscheidenheid aan draaitrappen komt u naar Van Veldhuizen Trappen, de specialist in klassieke en moderne draaitrappen. Naast onze specialisatie in trappen, hebben wij ons ook gespecialiseerd in machinale houtbewerking. Wij voeren ook verschillende bouwwerkzaamheden uit. Wij maken en leveren trappen aan zowel bedrijven als particulieren.

Modellen

De draaitrappen van Van Veldhuizen Trappen zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende modellen. Een draaitrap is een trap die twee keer een kwart draai maakt om naar boven te komen. Deze trappen worden daarom ook wel eens tweekwarters en halfsslagtrappen genoemd. Voor deze trappen maken wij gebruik van diverse materialen. Hierdoor kunnen wij een groot aantal mogelijkheden aanbieden en behoor ook maatwerk natuurlijk tot de mogelijkheden. Zo bent u gegarandeerd van een perfect passende trap die geheel voldoet aan uw wensen en eisen. Daarnaast kunt u zelf de houtsoort en kleuren kiezen van de trap. Naast draaitrappen kunt u bij ons ook terecht voor andere modellen tappen.

Machinale houtbewerking

Realiseer een passende uitstraling

Het is verstandig om goed na te denken of de uitstraling die u met een draaitrap wilt realiseren. Uiteraard kunnen de draaitrappen gewoon functioneel bedoeld zijn, maar een zorgvuldig afgewerkte trap, zal een zeer positieve bijdrage leveren aan de uitstraling in een bepaalde ruimte. Om u te helpen bij u keuze, kunt u bij ons terecht voor een deskundig advies. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken en kiezen voor het meest geschikte model draaitrap.

Aanschaffen van nieuwe een draaitrap

het aanschaffen van een nieuwe draaitrap is een grote gebeurtenis waar u waarschijnlijk goed over na moet denken. Er moeten veel werkzaamheden worden verricht voor het produceren van een nieuwe draaitrap. Daarom kunt u bij ons uw draaitrap op maat laten maken, daarbij krijgt u bij ons de mogelijkheid om te kiezen uit kleur, houtsoorten en materialen. Dit allemaal om u trap optimaal aan uw behoeftes aan te passen. Dit bieden wij uiteraard met alleen de beste service. Klanttevredenheid staat bij ons voorop en wij nemen dit uiterst serieus.

Draaitrappen van zeer degelijke kwaliteit

Alle draaitrappen die bij ons geproduceerd worden zijn van zeer degelijke kwaliteit. Daarbij maken wij onderscheid van concurrenten omdat wij gespecialiseerd zijn in machinale houtbewerking. Met deze techniek kunnen wij de best mogelijk op maat gemaakte draaitrappen produceren. Bekijk op deze pagina ons voorbeeld model. Dit is slechts een voorbeeld. Wij kunnen nog veel meer verschillende soorten draaitrappen produceren. Heeft u nog meer vragen neem dan contact met ons op via het vrijblijvend contactformulier. Wij helpen u graag.

Contactformulier

Kijk gerust eens verder op deze website om te zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Wilt u een keldertrap van Veldhuizen Trappen? Voor een afspraak kunt u vrijblijvend gebruik maken via ons contactformulier op de website. Indien u meer informatie wilt, zijn wij telefonisch te bereiken op; 0342-412372 en per e-mail op het volgende e-mailadres; info@veldhuizentrappen.nl. Veldhuizen trappen staat voor maatwerk, service en vakmanschap voor zowel de aannemerij als particulieren. Wij staan graag voor u klaar!

    Offerte aanvragen

    Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.