Stalen trappen

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Stalen trappen

Laat uw stalen trappen op maat maken!

Al sinds 1925 zijn we bij Veldhuizen Trappen experts in alles wat met trappen te maken heeft, dus ook stalen trappen. We creëren bij onze stalen trappen een mooi samenspel tussen het stoere staal en het warme hout, en uiteraard ontwikkelen we de trap helemaal naar uw wensen! Meer weten? Neem contact met ons op!

Eigentijdse trappen perfect voor een modern interieur

Stalen trappen stonden misschien heel lang bekend als koele, sfeerloze trappen, maar met het hedendaagse design is dat zeker niet meer zo. Dit soort trappen passen juist heel goed in een modern interieur of een zakelijke omgeving, zoals uw bedrijfspand. De houten treden maken de trap een stuk warmer en daardoor nog toegankelijker. Bovendien heeft een stalen trap nog een aantal voordelen:

 • Een stalen trap gaat lang mee
 • Zeer onderhoudsvriendelijk
 • Allerlei kleuren en soorten mogelijk
 • Een stalen trap is zeer stevig

Stalen trap

Stalen trappen op maat gemaakt

Wij maken de stalen trappen helemaal naar uw wens. U kiest de vorm van de trap en welke houtsoort voor de trap gebruikt gaat worden. Ook kiest u de spijlen. Een stalen trap laat zich bijvoorbeeld prachtig combineren met glazen platen als balustrade. Een goed ontworpen balustrade versterkt bovendien echt het design van uw trap. We denken bij de keuze voor uw trap natuurlijk ook met uw mee om de perfecte balans tussen functionaliteit en design te vinden.

Onze werkwijze

Wanneer uw wensen vastliggen gaan we aan de slag. We maken eerst een computerontwerp dat we gebruiken voor de productie van uw trap. We zijn experts in machinale houtbewerking, dus de houten onderdelen van uw trap worden secuur op maat gemaakt, zodat alles precies past. We bouwen de trap in onze werkplaats of bij u op locatie op. Uiteraard gebeurt de montage door onze eigen experts. Tijdens het hele proces heeft u bij ons een vast aanspreekpunt, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U bent bij Veldhuizen Trappen dus verzekerd van geweldige kwaliteit en service!

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u ook een eigentijdse trap van Veldhuizen Trappen? Neemt u dan contact met ons op! Als u het formulier op de website invult hoort u zo snel mogelijk van ons. U kunt ook mailen naar info@veldhuizentrappen.nl of bellen naar 0342-412372. Laat uw unieke stalen trap op maat maken door Veldhuizen Trappen!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.