Traphek

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Traphek op maat

Verfraai uw trap met een traphekje op maat van Veldhuizen Trappen, de expert in klassieke en moderne trappen. Een traphekje kan van essentieel belang zijn voor de veiligheid van uw kinderen. Tot en met een jaar of vijf, lopen kinderen een verhoogd risico om van de trap te vallen. Voorkom daardoor dat uw kinderen in gevaar komen en laat u vandaag nog door onze specialisten informeren over de verschillende soorten traphekken die wij voor u kunnen bieden!

Vak- en maatwerk

Met een traphek op maat van Veldhuizen Trappen verheft u uw trap tot een kunstwerk. Wij zijn gespecialiseerd in hout- en staalbewerking. Dit stelt u in de gelegenheid, om een keuze te maken uit een enorm aanbod aan traphekken. U kunt elk mogelijk ontwerp laten vervaardigen in vrijwel ieder materiaal. U hebt bijvoorbeeld de keuze uit:

 • diverse houtsoorten
 • rvs
 • kunststof
Dubbel kwart

Onze adviseurs helpen u graag met de keuze. Zij hebben de kennis van zowel moderne als van klassieke stijlen en verzorgen een perfect traphekje op maat. Alle elementen vallen op deze manier op hun plaats en voorzien uw omgeving van een sfeerverhogende en veilige trap.

Contactformulier

Kijk gerust eens verder op deze website om te zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Wilt u een traphek van Veldhuizen Trappen? Voor een afspraak kunt u vrijblijvend gebruik maken via ons contactformulier op de website. Indien u meer informatie wilt, zijn wij telefonisch te bereiken op; 0342-412372 en per e-mail op het volgende e-mailadres; info@veldhuizentrappen.nl. Veldhuizen trappen staat voor maatwerk, service en vakmanschap voor zowel de aannemerij als particulieren. Wij staan graag voor u klaar!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.