Zoldertrap

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Vaste trap naar zolder

Voor op maat gemaakte zoldertrappen bent u bij Veldhuizen Trappen in Gelderland aan het juiste adres, wij zijn de specialist in moderne en klassieke trappen voor een zolder. Zo kunt u kiezen voor relatief eenvoudige modellen, maar ook heeft u een ruime keuze aan complexe en zeer geavanceerde mogelijkheden. Voor iedere situatie hebben wij ongetwijfeld een geschikt model zoldertrap voor u in de aanbieding. Wilt u weten wat een vaste trap naar zolder kost? Bekijk dan vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen.

Op maat gemaakte trappen

Zoldertrappen kunnen bij Veldhuizen Trappen in Barneveld (Gelderland) speciaal voor u op maat gemaakt worden. Zo kunt u uw oude onveilige inklapbare zoldertrap vaarwel zeggen. Met onze trappen kunt eenvoudig de zolder bereiken. Bovendien verhoogt u hiermee meteen de waarde van het huis. Dit komt doordat wij gebruik maken van exclusieve en duurzame materialen, die zeer geliefd zijn en uitermate langdurig mee gaan. Bovendien hebt u de keuze uit verscheidene modellen, waaronder:

 • Onderkwart
 • Dubbel kwart
 • Spil trap
 • Steektrappen
 • Bovenkwart
spil trap

Ontvang vrijblijvend meer informatie

Offerte Aanvragen

Vaste trap naar zolder maken

Al onze modellen zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten en zijn bovendien leverbaar in dichte en in open uitvoeringen. Naast onze specialisatie van zoldertrappen is het ook mogelijk een stalen trap geheel naar uw smaak en op maat te leveren! Alles is mogelijk op het gebied van trappen bij Veldhuizen Trappen in Gelderland. Kijk daarom snel verder op welke manier u met ons in contact kunt komen om een vrijblijvende afspraak te maken met onze specialist op het gebied van zoldertrappen.

Contactformulier

Kijk gerust eens verder op deze website om te zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Wilt u een zoldertrap van Veldhuizen Trappen? Voor een afspraak kunt u vrijblijvend gebruik maken via ons contactformulier op de website. Indien u meer informatie wilt, zijn wij telefonisch te bereiken op; 0342-412372 en per e-mail op het volgende e-mailadres; info@veldhuizentrappen.nl. Veldhuizen trappen staat voor maatwerk, service en vakmanschap voor zowel de aannemerij als particulieren. Wij staan graag voor u klaar!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.