Houten steektrap

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Houten steektrap

Verfraai uw woning met een op maat gemaakte moderne of klassieke houten steektrap van Veldhuizen Trappen, de specialist in trappen. Het is voor vrijwel ieder pand een complete verandering als u een andere steektrap laat plaatsen. Doordat trappen doorgaans zeer opvallende objecten zijn, kunt u de volledige inrichting een compleet nieuwe uitstraling geven. Met veel vakkundigheid en het gebruik van duurzame materialen, zijn wij in staat om het gewenste resultaat te realiseren, waar u een lange tijd van kunt genieten.

Trap op maat

Een houten steektrap is een trap rechtstreeks omhoog zonder kwarts. Veldhuizen Trappen levert deze trap in zowel een dichte als in een open uitvoering. Bovendien installeren onze ervaren monteurs de trappen vrijwel in één enkele dag, zo hebt u vrijwel geen overlast en kunt u snel beschikken over uw nieuwe inrichting. Bovendien weet u bij ons altijd waar u aan toe bent. Dat is wel zo prettig en zorgt voor enorm veel gemak. Tijdens het ontwerpproces hebt u de keuze uit diverse houtsoorten:

 • Grenen
 • Eiken
 • Esdoorn
 • Wenge
 • Teak
steektrap

Alle gangbare houtsoorten zijn bij ons leverbaar, maar wij kunnen ook op verzoek andere houtsoorten verkrijgen. Bovendien kunt u een geheel eigen stijl trap ontwerpen samen met één van onze ervaren adviseurs. Zij verwerken uw wensen in een unieke trap, informeer vandaag nog naar de mogelijkheden!

Aanschaffen houten steektrap

Het voordeel van een steektrap is dat een steektrap geen bochten heeft en daarom loopt deze trap makkelijker dan andere soorten trappen. Het aankopen van een nieuwe steektrap is voor veel mensen een grote aankoop waar men goed over na moet denken. Het maken van een nieuwe Steektrap is een grote gebeurtenis. Er moeten veel werkzaamheden verricht worden om tot het eindproduct te komen. Daarom kunt u bij ons u steektrap op maat laten maken, Daarbij krijgt u bij ons de mogelijkheid om te kiezen uit houtsoorten, materialen en kleur. Dit allemaal om u trap optimaal aan uw behoeftes te voldoen. Dit alles bieden wij u aan met natuurlijk de best mogelijke service. Klant tevredenheid is bij ons erg belangrijk.

Veldhuizen Trappen onderscheid zich met houten steektrappen

Alle steektrappen die bij ons geproduceerd worden zijn van zeer goede kwaliteit. Daarbij maken wij onderscheid van concurrenten omdat wij gespecialiseerd zijn in machinale houtbewerking. Met deze techniek kunnen wij de best mogelijk op maat gemaakte steektrappen produceren. Bekijk op deze pagina ons voorbeeld model. Dit is slechts een voorbeeld. Wij kunnen nog veel meer verschillende soorten steektrappen en andere soorten trappen produceren. Heeft u nog meer vragen neem dan contact met ons op via het vrijblijvend contactformulier.

Contactformulier

Kijk gerust eens verder op deze website om te zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Wilt u een houten spiltrap van Veldhuizen Trappen? Voor een afspraak kunt u vrijblijvend gebruik maken via ons contactformulier op de website. Indien u meer informatie wilt, zijn wij telefonisch te bereiken op; 0342-412372 en per e-mail op het volgende e-mailadres; info@veldhuizentrappen.nl. Veldhuizen trappen staat voor maatwerk, service en vakmanschap voor zowel de aannemerij als particulieren. Wij staan graag voor u klaar!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.