Trappen op maat in Arnhem

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Al uw trappen helemaal op maat gemaakt door Veldhuizen Trappen

Wilt u prachtige trappen op maat gemaakt in Arnhem? Kies dan Veldhuizen Trappen. We maken al sinds 1925 trappen op maat en bieden alleen de hoogste kwaliteit en service! Uw trap wordt zo zeker weten naar wens. Lees verder of neem contact met ons op!

Hoe werkt het?

Een mooie trap begint natuurlijk bij uw persoonlijke voorkeuren. U kiest welk model uw trap zal hebben en van welk hout deze gemaakt wordt. Ook beslist u wat voor spijlen erbij komen en wat voor details de trap zal hebben. Wanneer uw keus gemaakt is gaan we aan de slag. We beginnen met het maken van een computerontwerp. Dat gebruiken we om het hout op maat te zagen, zodat alles perfect gaat passen. Kleine onderdelen en details worden uitgefreesd. Alle onderdelen worden vervolgens verlijmd. De trap wordt dan door ons in de werkplaats of op locatie opgebouwd, en de montage gebeurt natuurlijk door onze eigen experts. U heeft hiermee gegarandeerd een prachtige trap in huis!

Echt maatwerk

Wanneer u door ons uw trappen op maat in Arnhem laat maken, heeft u ongelooflijk veel keus. Uw trap wordt dus zeker weten uniek! U besluit eerst over de vorm van uw trap. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van de ruimte die u heeft. U heeft vervolgens de keuze uit een scala aan houtsoorten, bijvoorbeeld:

 • Berken
 • Eiken
 • Teak
 • Wenge
 • Esdoorn

En nog veel meer! Wist u dat we bij Veldhuizen trappen ook stalen trappen op maat maken? Deze trappen hebben houten traptreden en zijn gemaakt van hoogwaardig staal. Een moderne blikvanger dus!

Trappen op maat in Apeldoorn

Ook voor traprenovatie!

Neem ook contact met ons op voor uw traprenovatie. Daarvoor maakt het niet uit wat de vorm van uw trap is of van welk hout deze gemaakt is. We houden altijd rekening met uw wensen, of u nu een trap volledig wilt laten renoveren of er alleen een nieuwe trede ingezet moet worden. En wist u dat we ook experts in machinale houtbewerking zijn? U kunt ons dus ook inschakelen om een houten deur, tafel, of ander object op maat te laten maken!

Laat trappen op maat maken in Arnhem! Bel Veldhuizen Trappen

Wilt u nu ook zulke prachtige trappen op maat laten maken in Arnhem? Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan gerust contact op! U kunt ons telefonisch bereiken via 0342-412372, mail naar info@veldhuizentrappen.nl of vul het formulier op de website in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Kies Veldhuizen Trappen voor uw trappen op maat in Arnhem en omgeving!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.