Trappen op maat in Barneveld

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Uw trappen op maat gemaakt

Wilt u uw woning of bedrijfspand verfraaien met trappen op maat gemaakt in Barneveld? Kies dan voor Veldhuizen Trappen! Als sinds 1925 maken we trappen volledig op maat. U weet dus zeker dat de trap helemaal voldoet aan uw wensen en eisen, en helemaal binnen het interieur past. Meer weten? Lees dan verder of neem contact met ons op!

Onze werkwijze

Onze trappen op maat in Barneveld worden samen met u samengesteld bij u thuis of op kantoor, of in onze werkplaats. U kiest het model van de trap met de bijbehorende details als spijlen en profileringen. Ook zoekt u de houtsoort en de oppervlaktebehandeling uit. Lakken, schilderen, of logen in whitewash? Dat is allemaal mogelijk. Vervolgens gaan we aan de slag. Eerst maken we een computerontwerp dat we gebruiken voor de rest van het productieproces. We maken het hout op maat, verlijmen de diverse onderdelen en frezen de traponderdelen uit. De trap zetten we in onze werkplaats of op locatie in elkaar en monteren we helemaal zelf. Al onze trappen op maat in Barneveld zijn dus echt vakwerk!

Vele modellen en materiaalsoorten

De trappen op maat in Barneveld van Veldhuizen Trappen zijn in vele modellen verkrijgbaar. Denkt u bijvoorbeeld aan:

 • Steektrappen
 • Bordestrappen
 • Dubbel kwart trappen (trap met twee draaiingen)
 • Spiltrappen
 • Speciale vormen

Bij al deze trapsoorten kunt u bovendien de houtsoort kiezen. Kiest u berken, beuken, eiken, grenen, of een van onze vele andere houtsoorten? Bovendien kunnen we stalen trappen met houten traptreden op maat leveren in Barneveld. Deze trappen geven uw woning of bedrijfspand een prachtige moderne look.

Trappen op maat in Barneveld

Overige diensten

Behalve uw trappen op maat maken in Barneveld bieden we nog veel meer diensten aan. We verzorgen bijvoorbeeld ook uw traprenovatie. Het maakt hierbij niet uit welk model uw trap heeft of van welke houtsoort deze gemaakt is. Of u nu alleen de krakende treden wilt laten vervangen of kiest voor een gehele traprenovatie, wij stellen uw wensen voorop. We zijn ook gespecialiseerd in machinale houtbewerking. We maken bijvoorbeeld ook graag een houten tafel of deur voor u, helemaal op maat. U bent verzekerd van een kwaliteitsproduct bij Veldhuizen Trappen!

Bel voor prachtige trappen op maat in Barneveld!

Bent u geïnteresseerd in onze trappen op maat in Barneveld? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt het formulier op de website invullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 0342-412372. U kunt ons ook per mail bereiken via info@veldhuizentrappen.nl. Voor echte kwaliteit en prachtige trappen op maat in Barneveld moet u bij Veldhuizen Trappen zijn!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.