Trappen op maat in Deventer

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Veldhuizen Trappen levert kwaliteit en maatwerk sinds 1925

Zoekt u een vakkundig bedrijf dat voor u trappen op maat maakt in Deventer en omgeving? Neem dan contact met ons op! Wij zijn Veldhuizen Trappen en maken al sinds 1925 trappen op maat. Hierbij bieden we alleen de hoogste kwaliteit en service. Uw wensen staan bij ons centraal. Neem contact met ons op!

Onze werkwijze

Het maken van onze trappen op maat in Deventer begint bij uw persoonlijke wensen. U kiest het hout voor uw trap en welk model de trap gaat hebben. Bovendien kiest u de spijlen en de details van de trap. Hierna gaan wij aan de slag met de productie. Eerst maken we een ontwerp op de computer. Deze gebruiken we om het hout op maat te zagen. Alles zal zo perfect passen. Kleine onderdelen en details frezen we uit en we verlijmen alle onderdelen met elkaar. Bij ons in de werkplaats of bij u op locatie bouwen we de trap op, en de montage gebeurt door onze eigen experts. U bent zo verzekerd van kwaliteit en service gedurende het hele productieproces!

Elke trap is uniek met de vele keuzes

U heeft ongelooflijk veel keus wanneer u door Veldhuizen Trappen uw trappen op maat in Deventer laat maken. Bij ons wordt uw trap zeker weten uniek! Eerst kiest u de vorm van uw trap. Dit is natuurlijk (ten dele) afhankelijk van de ruimte waar de trap moet komen. Vervolgens kunt u kiezen uit een scala aan soorten hout, bijvoorbeeld:

 • Berken
 • Kersenhout
 • Teak
 • Notenhout
 • Esdoorn

Of een van onze vele andere houtsoorten! En wist u dat we bij Veldhuizen Trappen ook stalen trappen op maat maken? Deze zijn gemaakt van hoogwaardig staal en hebben hout traptreden. Zo’n trap past perfect bij een modern interieur!

Trappen op maat in Deventer

Bel Veldhuizen Trappen ook voor traprenovatie

U kunt ook bij ons terecht voor gedeeltelijke of gehele traprenovatie. Het maakt daarvoor niet uit van welke houtsoort de trap gemaakt is of welke vorm deze heeft. Bovendien houden we altijd rekening met uw wensen! Naast trapexperts zijn we ook experts in machinale houtbewerking. Schakel ons dus ook in als u een houten tafel, deur of ander houten object op maat wilt laten maken!

Laat ook trappen op maat maken in Deventer! Bel Veldhuizen Trappen

Wilt u meer weten over trappen op maat laten maken in Deventer en omgeving? Of wilt u uw trap laten renoveren? Neemt u dan contact op met Veldhuizen Trappen. Vul het formulier op de website in, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@veldhuizentrappen.nl of bellen naar 0342-412372. Voor echte kwaliteit en service: kies Veldhuizen Trappen voor uw trappen op maat in Deventer!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.