Trappen op maat in Ede

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Trap op maat in Ede helemaal naar wens

Bent u op zoek naar unieke trappen op maat in Ede? Veldhuizen Trappen maakt trappen van hoge kwaliteit en biedt de beste service. Al sinds 1925 maken we prachtige trappen op maat, en daar zijn we trots op! Wilt u meer weten? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Hoe werkt dat, zo’n trap op maat?

We leggen natuurlijk eerst al uw wensen voor de trappen op maat in Ede vast. U kiest het model van de trap en de overige details, zoals de profileringen en spijlen. Ook de houtsoort en de oppervlaktebehandeling kunt u zelf kiezen. Wordt het gelakt eikenhout of toch berken in een whitewash? Zodra dit vastligt beginnen we met de productie van uw trap. We maken eerst een computerontwerp dat we daarvoor kunnen gebruiken. Dan zagen we het hout op maat, verlijmen we de onderdelen en frezen we de details uit. We zetten uw trap ofwel op locatie of in onze werkplaats in elkaar. En deze wordt door onze eigen experts gemonteerd. Zo bent u verzekerd van goede kwaliteit en geweldige service van begin tot eind!

Ontzettend veel keus

Voor de trappen op maat in Ede heeft u de keuze uit allerlei modellen. Welk model het uiteindelijk wordt, is natuurlijk ook afhankelijk van de ruimte die er is. Voorbeelden van modellen zijn:

 • Bordestrappen
 • Spiltrappen
 • Speciale modellen
 • Dubbel kwart trappen (trap met twee draaiingen)
 • Steektrappen

Bovendien kunt u bij al deze trappen de houtsoort ook zelf kiezen. Wilt u graag beuken, eiken, notenhout of liever een van onze andere houtsoorten? U kunt bij ons ook nog kiezen voor stalen trappen op maat in Ede. Zo’n stalen trap is een echte eyecatcher en past helemaal bij een modern interieur. Deze trappen hebben houten traptreden en zijn verder gemaakt van hoogwaardig staal.

Trappen op maat in Ede

Ook voor traprenovatie

Behalve het fabriceren van houten en stalen trappen kunnen we u ook van dienst zijn met traprenovatie. Het maakt niet uit van welke houtsoort de trap gemaakt is of welk model de trap heeft. Of u nu alleen die krakende treden wilt vervangen of de hele trap toe is aan vervanging, alles is mogelijk. Bovendien zijn we experts in machinale houtbewerking. U bent bij ons dus ook welkom als u een prachtige tafel of een deur op maat wilt laten maken. Wij leveren producten van topkwaliteit, dus u weet dat u er nog jaren plezier van zult hebben!

Neem contact op voor uw trappen op maat in Ede!

Wilt u nu ook zulke unieke trappen op maat in Ede? Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op! Vul het formulier op de website in, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug. U kunt natuurlijk ook mailen naar info@veldhuizentrappen.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 0342-412372. Kies Veldhuizen Trappen voor uw unieke trappen op maat in Ede!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.