Trappen op maat in Ermelo

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Een trap op maat in Ermelo helemaal naar wens

Veldhuizen Trappen maakt al sinds 1925 trappen op maat in Ermelo en omstreken. We vinden hoge kwaliteit en de beste service ontzettend belangrijk. Het gaat er natuurlijk om dat uw trap helemaal wordt zoals u voor ogen heeft! Wilt u meer weten over onze diensten? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Hoe werkt het?

We beginnen altijd met het vaststellen van uw wensen voor uw trappen op maat in Ermelo. U kiest welk model trap het gaat worden en welke overige details u daar mooi bij vindt, zoals de spijlen en profileringen. U kunt ook de houtsoort en de oppervlaktebehandeling zelf kiezen. Gaat u voor logen in whitewash, verven of lakken? Hierna kunt u het werk aan ons overlaten. We maken eerst een ontwerp op de computer. Dat gebruiken we voor de productie van uw trap. We zagen het hout op maat en verlijmen onderdelen met elkaar. De details en kleinere onderdelen frezen we uit. De trap wordt bij u op locatie of in onze werkplaats in elkaar gezet. Onze eigen experts installeren deze vervolgens bij u thuis. Zo bent u van begin tot eind verzekerd van echt vakwerk en geweldige service!

Zoveel keus: geen trap wordt hetzelfde

Voor uw trappen op maat in Ermelo heeft u ongelooflijk veel keuze. Zo wordt uw trap écht uniek en helemaal naar wens! Ten eerste kunt u kiezen uit allerlei modellen. De keus daarvoor is natuurlijk wel afhankelijk van de ruimte die u heeft. U kunt bijvoorbeeld gaan voor bordestrappen, spiltrappen of steektrappen. Maar ook allerlei andere modellen zijn mogelijk. Ook kunt u hierbij de houtsoort zelf kiezen. We bieden onder andere:

 • Eiken
 • Beuken
 • Berken
 • Notenhout
 • Mahonie

En nog veel meer houtsoorten! Naast volledig houten trappen maken we ook stalen trappen op maat in Ermelo. Een stalen trap heeft houten traptreden en is een echte eyecatcher in een modern interieur.

Trappen op maat in Ermelo

Veldhuizen Trappen: ook voor traprenovatie

Behalve het maken van houten en stalen trappen kunt u ook contact met ons opnemen voor traprenovatie. Welk model uw trap heeft of van welk soort hout de trap is maakt hiervoor niet uit. Uw wensen staan bovendien centraal, of u nu alleen krakende treden wilt vervangen of de hele trap toe is aan vernieuwing. Veldhuizen Trappen is ook de expert in machinale houtbewerking. Wilt u een prachtige tafel, deur, of ander houten object laten maken? Wij fabriceren het voor u op maat.

Bel voor uw trappen op maat in Ermelo!

Wilt u ook graag door ons unieke trappen op maat in Ermelo laten maken? Of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Als u het formulier op de website invult hoort u zo snel mogelijk van ons. Maar u kunt ook mailen naar info@veldhuizentrappen.nl of bellen naar 0342-412372. Bij Veldhuizen Trappen bent u verzekerd van trappen op maat in Ermelo van geweldige kwaliteit!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.