Trappen op maat in Garderen

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Bijzondere trappen op maat in Garderen

Zoekt u voor uw woning of bedrijfspand unieke trappen op maat gemaakt in Garderen? Kiest u dan voor Veldhuizen Trappen. Al sinds 1925 vervaardigen we trappen, en alles wat we doen is maatwerk met de beste service. Wilt u meer weten? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Onze werkwijze

We leggen eerst al uw wensen voor uw trappen op maat in Garderen vast. U beslist welk model de trap heeft en welke spijlen of profileringen daarbij passen. Ook kiest u de houtsoort en oppervlaktebehandeling (schilderen, lakken of logen in whitewash). Daarna kunt u het werk aan ons overlaten. We beginnen met het maken van een computerontwerp. Dit gebruiken we bij de productie. Hierna wordt het hout op maat gemaakt en onderdelen van de trap worden uitgefreesd. Dan verlijmen we deze diverse onderdelen met elkaar. De trap wordt in onze werkplaats of op locatie opgebouwd. Onze experts plaatsen de trap vervolgens zelf. U bent zo verzekerd van een prachtige trap die helemaal aan uw wensen voldoet!

Vele materialen en modellen

Voor de trappen op maat in Garderen heeft u de keuze uit allerlei modellen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Dubbel kwart trappen (trap met twee draaiingen)
 • Spiltrappen
 • Bordestrappen
 • Speciale modellen
 • Steektrappen

De houtkeuze is bij elke trapsoort ook helemaal aan u. Kiest u voor notenhout, beuken, eiken, of toch liever een van onze vele andere houtsoorten? Opties genoeg! Ook fabriceren we overigens stalen trappen op maat in Garderen. Een stalen trap is een echte eyecatcher in uw interieur. Ze worden gemaakt van hoogwaardig staal met houten traptreden.

Trappen op maat in Garderen

Meer diensten van Veldhuizen Trappen

Afgezien van trappen op maat in Garderen kunt u ook contact met ons opnemen voor een traprenovatie. Welk model trap u heeft of van welke soort hout deze is gemaakt, maakt niet uit. We renoveren graag uw gehele trap, of alleen de krakende treden. Uw wensen staan bij ons voorop. We zijn bovendien experts in machinale houtbewerking. We maken dus ook graag een houten tafel of deur voor u op maat. Bij ons weet u zeker dat uw houten product jarenlang meegaat!

Bel dus Veldhuizen Trappen!

Wilt u ook unieke trappen op maat in Garderen laten maken? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op! Vul het formulier op de website in, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Maar natuurlijk kunt u ook mailen naar info@veldhuizentrappen.nl of bellen naar 0342-412372. Kies Veldhuizen Trappen voor unieke trappen op maat in Garderen!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.