Trappen op maat in Kootwijkerbroek

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Uw trappen op maat in Kootwijkerbroek

Bent u op zoek naar trappen op maat gemaakt in Kootwijkerbroek voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met Veldhuizen Trappen! We maken al sinds 1925 trappen volledig op maat. Bij ons weet u zeker dat de trap voldoet aan uw eisen en wensen. Bovendien zal deze perfect binnen uw interieur passen. Wilt u meer informatie? Lees verder of bel ons!

Onze manier van werken

We stellen samen met u onze trappen op maat in Kootwijkerbroek samen. U kiest welk model de trap zal hebben, en welke bijbehorende details zoals spijlen en profileringen u wilt. Bovendien besluit u van welke houtsoort de trap gemaakt zal worden, en welke oppervlaktebehandeling we zullen uitvoeren. Gaat u voor lakken, schilderen of logen in whitewash? Dan gaan we aan de slag. We maken eerst een computer ontwerp dat we kunnen gebruiken voor het productieproces. Het hout wordt op maat gemaakt en de diverse onderdelen worden met elkaar verlijmd. Ook frezen we de traponderdelen uit. We zetten de trap op locatie of in onze werkplaats in elkaar. Bovendien monteren onze vakmensen de trap helemaal zelf. Onze trappen op maat in Kootwijkerbroek zijn dus echt vakwerk!

Allerlei modellen en soorten materialen

U kunt onze trappen op maat in Kootwijkerbroek in allerlei modellen laten maken. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

 • Steektrappen
 • Dubbel kwart trappen (trap met twee draaiingen)
 • Bordestrappen
 • Spiltrappen
 • Speciale modellen

Bovendien kunt u bij deze trapsoorten zelf de houtsoort kiezen. Gaat u voor teak, kersen, eiken, beuken, of een van onze vele andere houtsoorten? Ook leveren we stalen trappen op maat in Barneveld. Deze trappen zijn vervaardigd van hoogwaardig staal met houten traptreden en hebben een prachtige moderne uitstraling.

Trappen op maat in Kootwijkerbroek

Andere diensten

Behalve het maken van trappen op maat in Kootwijkerbroek bieden we nog meer diensten. Kan uw trap wel een opknapbeurt gebruiken? Neem dan contact met ons op voor een traprenovatie. Hierbij is het niet van belang welk model uw trap heeft of van welke houtsoort deze gemaakt is. Wij stellen uw wensen voorop, of u nu kiest voor gehele traprenovatie of u alleen de krakende treden wilt laten vervangen. Bovendien zijn we ook specialisten in machinale houtbewerking. We fabriceren bijvoorbeeld ook graag een houten tafel of deur voor u op maat. Bij Veldhuizen Trappen bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct!

Kies dus Veldhuizen Trappen!

Wilt u dus ook zulke prachtige trappen op maat in Kootwijkerbroek? Bel dan Veldhuizen Trappen! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0342-412372. Ook kunt u mailen naar info@veldhuizentrappen.nl. Of vul het formulier op de website in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Voor een geweldige service en echte kwaliteit: Kies Veldhuizen Trappen zijn voor uw trappen op maat in Kootwijkerbroek!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.