Trappen op maat in Lunteren

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Unieke trappen op maat in Lunteren

Bent u op zoek naar trappen op maat gemaakt in Lunteren voor uw bedrijfspand of woning? U moet daarvoor bij Veldhuizen Trappen zijn! We maken al sinds 1925 trappen helemaal op maat. Daarbij bieden we natuurlijk de beste service. Uw trap maken we helemaal naar uw wensen. Daardoor past deze perfect bij uw interieur! Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze methode

Onze trappen op maat in Lunteren werken we samen met u uit. U beslist over het model van de trap en de details die erbij horen. Denkt u bijvoorbeeld aan spijlen en profileringen. Bovendien kiest u de houtsoort en welke oppervlaktebehandeling uw voorkeur heeft. Daarbij kunt u kiezen uit schilderen, lakken of logen in whitewash. Wanneer deze keuzes vastliggen kunt u het werk aan ons overlaten. We maken op de computer eerst een ontwerp dat we gebruiken voor de productie. Het hout wordt vervolgens op maat gemaakt en we frezen de onderdelen van de trap uit. Dan verlijmen we deze diverse onderdelen met elkaar. Wanneer alles klaar is wordt de trap op locatie of in onze werkplaats opgebouwd. En als laatste stap: onze vakmensen monteren de trap helemaal zelf. Van begin tot eind levert Veldhuizen Trappen dus echt maatwerk, en u bent verzekerd van een unieke kwaliteitstrap!

Allerlei modellen en materialen

Voor de trappen op maat in Lunteren zijn allerlei modellen mogelijk. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Steektrappen
 • Dubbel kwart trappen (trap met twee draaiingen)
 • Bordestrappen
 • Trappen met middenspil
 • Speciale modellen

Bij elke trapsoort is de houtkeuze ook nog eens helemaal aan u. Kiest u een exotische houtsoort als teak of notenhout? Of heeft u liever beuken of eikenhout? Er zijn opties genoeg! Overigens vervaardigen we ook stalen trappen op maat in Lunteren. Zo’n trap heeft een eigentijdse uitstraling en is vaak een echte eyecatcher. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig staal met houten traptreden.

Trappen op maat in Lunteren

Andere diensten van Veldhuizen Trappen

Naast het vervaardigen van trappen op maat in Lunteren verzorgen we ook een traprenovatie. Hiervoor is welk model trap u heeft of van welke houtsoort deze gemaakt is niet van belang. Wilt u alleen de krakende treden laten vervangen? Of kiest u voor een gehele renovatie van uw trap? Uw wensen staan voorop bij Veldhuizen Trappen. En ook voor machinale houtbewerking bent u bij ons welkom. Wilt u een houten tafel of deur laten maken? Ook die maken we voor u op maat! U bent bij ons verzekerd van een product dat jarenlang meegaat.

Neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze diensten en werkzaamheden? Of wilt u ook trappen op maat in Lunteren laten maken? Vul dan het formulier op de website in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met ons op. U kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar info@veldhuizentrappen.nl. Belt u liever? Geen probleem, we zijn bereikbaar op telefoonnummer 0342-412372. Voor prachtige trappen op maat in Lunteren en een geweldige service kiest u Veldhuizen Trappen!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.