Trappen op maat in Otterlo

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Trappen op maat in Otterlo helemaal naar uw wens

Wilt u graag in uw woning of bedrijfspand unieke trappen op maat in Otterlo? Dan kiest u voor Veldhuizen Trappen! Alles wat we doen is maatwerk met de beste service. We produceren al sinds 1925 trappen. Meer informatie? Lees verder!

Hoe gaan we te werk?

Eerst leggen we al uw wensen voor uw trappen op maat in Otterlo vast. Welk model heeft uw trap? En welke spijlen of profileringen passen daarbij? De keuze is aan u, maar we denken natuurlijk graag met u mee! Ook de houtsoort het wordt en welke oppervlaktebehandeling deze krijgt kunt u zelf kiezen. Als dit vastligt beginnen we met de productie. Hiervoor maken we eerst een computerontwerp. Hierna maken we het hout op maat en frezen we onderdelen van de trap uit. Deze diverse onderdelen worden met elkaar verlijmd. In onze werkplaats of op locatie wordt de trap dan in elkaar gezet. En het monteren gebeurt door onze experts. U weet zo zeker dat u een trap krijgt die helemaal naar uw wensen gemaakt is!

De keuze uit vele modellen en houtsoorten

Voor de trappen op maat in Otterlo kunt u kiezen uit allerlei modellen. Voorbeelden van trapmodellen zijn:

 • Bordestrappen
 • Spiltrappen
 • Speciale modellen
 • Dubbel kwart trappen (trap met twee draaiingen)
 • Steektrappen

En hierbij is de keuze van de houtsoort ook helemaal aan u. Wilt u graag noten, beuken, eiken, of een van onze andere houtsoorten? We fabriceren bovendien ook stalen trappen op maat in Otterlo. Dit is een echte eyecatcher in uw interieur en heeft een modern uiterlijk. De stalen trappen worden gemaakt van hoogwaardig staal en hebben houten traptreden.

Trappen op maat in Otterlo

Ook voor traprenovatie

U kunt behalve trappen op maat in Otterlo ons ook contacteren voor traprenovatie. Daarbij is het model trap dat u heeft of van welke houtsoort deze is niet van belang. Of uw hele trap nu aan renovatie toe is of u alleen de krakende treden wilt vervangen, we houden altijd rekening met uw wensen. U moet ook bij Veldhuizen Trappen zijn als u experts in machinale houtbewerking zoekt. We maken bijvoorbeeld ook een houten tafel of deur voor u op maat. U weet bij ons zeker dat dit product weer jaren meegaat!

Neem contact op

Wilt u ook zulke prachtige trappen op maat in Otterlo laten maken? Of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op! Als u het formulier op de website invult hoort u zo snel mogelijk van ons. Maar u kunt ook een mailtje sturen naar info@veldhuizentrappen.nl of bellen naar 0342-412372. Laat uw trappen op maat in Otterlo vakkundig maken door Veldhuizen Trappen!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.