Trappen op maat in Putten

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Een unieke trap op maat van Veldhuizen Trappen!

Al sinds 1925 maakt Veldhuizen Trappen unieke trappen op maat in Putten en omgeving. We gaan altijd voor de beste service en kwaliteit. Het belangrijkste is natuurlijk dat uw trap helemaal wordt zoals u in gedachten heeft! Wilt u meer weten? Lees verder of neem contact op.

Onze werkwijze

Wanneer we trappen op maat in Putten maken, beginnen we met het vaststellen van uw wensen. U kiest het model trap en de bijbehorende details zoals profileringen en spijlen. Bovendien kiest u de houtsoort en welke oppervlaktebehandeling deze gaat krijgen. Gaat u voor gelakt notenhout of kiest u berken met een whitewash? Hierna gaan wij aan de slag. Het productieproces begint met een ontwerp op de computer. Vervolgens wordt het hout op maat gezaagd en de onderdelen worden verlijmd. Details en kleinere onderdelen frezen we uit. Bij u op locatie of in onze werkplaats assembleren we de trap vervolgens. En onze experts plaatsen de trap helemaal zelf. U weet dus zeker dat uw trap echt vakwerk is!

Geen trap wordt hetzelfde

Iedere trap wordt bij ons écht uniek en helemaal naar wens, want voor alle trappen op maat in Putten en omgeving is ontzettend veel keus. U kunt ten eerste kiezen uit allerlei trapmodellen. Dat is natuurlijk wel afhankelijk van de ruimte die u heeft. U kunt bijvoorbeeld een spiltrap, steektrap of bordestrap laten maken, maar andere modellen zijn ook mogelijk. U kunt bovendien kiezen uit veel verschillende houtsoorten. Denkt u bijvoorbeeld aan:

 • Wenge
 • Teak
 • Eiken
 • Beuken
 • Kersenhout

Bovendien maken we ook stalen trappen op maat in Putten. Zo’n trap heeft houten traptreden en past erg goed bij een modern interieur.

Trappen op maat in Putten

Overige diensten

Behalve voor houten en stalen trappen belt u Veldhuizen Trappen ook voor traprenovatie. Daarbij is absoluut niet van belang van welke soort hout de trap gemaakt is of welk model de trap heeft. Of u nu de gehele trap wilt laten vervangen of alleen krakende treden wilt laten vernieuwen, het is allemaal mogelijk. Bovendien kunt u ook contact opnemen voor machinale houtbewerking. Wij fabriceren uw houten objecten op maat.

Veldhuizen Trappen maakt trappen op maat in Putten!

Kies dus Veldhuizen Trappen voor uw unieke trappen op maat in Putten en omgeving. Neem contact op voor een afspraak of meer informatie! Vul het formulier op de website in, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@veldhuizentrappen.nl. Belt u liever? Geen probleem, bel dan naar 0342-412372. Een prachtige unieke trap op maat? Kies Veldhuizen Trappen voor uw trappen op maat in Putten!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.