Trappen op maat in Scherpenzeel

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Uw trappen worden op maat gemaakt door Veldhuizen Trappen!

Veldhuizen Trappen maakt al sinds 1925 trappen op maat in Scherpenzeel en omgeving. We bieden de beste kwaliteit en service, en daar zijn we trots op! Uw wensen staan voorop, zodat uw trap helemaal wordt zoals u bedacht had. Wilt u meer informatie? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Onze aanpak

Wanneer u door ons trappen op maat in Scherpenzeel of omgeving laat maken, beginnen we met het vastleggen van uw wensen. U maakt een keuze voor een model trap en de bijbehorende details als profileringen en spijlen. U kiest ook van welk soort hout de trap gemaakt wordt en welke oppervlaktebehandeling u mooi vindt. Wilt u gelakt berken of juist eikenhout met een whitewash? We denken natuurlijk ook graag met u mee. Wanneer de keuzes vastliggen gaan we aan de slag. We beginnen met het maken van een ontwerp op de computer. Dit ontwerp gebruiken we voor de productie. We zagen het hout op maat en kleinere onderdelen en details frezen we uit. Dan verlijmen we de onderdelen met elkaar en we zetten de trap op locatie of in onze werkplaats in elkaar. Onze experts plaatsen de trap bovendien helemaal zelf. U bent dus verzekerd van service en kwaliteit van begin tot eind!

Een écht unieke trap

Voor onze trappen op maat in Scherpenzeel en omgeving heeft u ontzettend veel keus. Zo wordt geen trap hetzelfde! Ten eerste heeft u de keuze uit allerlei verschillende trapmodellen. We maken voor u bijvoorbeeld een bordestrap, steektrap of spiltrap. En vele andere modellen zijn ook mogelijk! Bovendien kunt u kiezen uit allerlei verschillende houtsoorten. We bieden bijvoorbeeld:

 • Wenge
 • Merbau
 • Eiken
 • Beuken
 • Mahonie

En nog veel meer! We maken behalve houten trappen ook stalen trappen op maat in Scherpenzeel. Zo’n trap is een echte eyecatcher in een modern interieur!

Trappen op maat in Scherpenzeel

Ook voor traprenovatie moet u bij Veldhuizen Trappen zijn

Ook voor traprenovatie belt u Veldhuizen Trappen. Het is hierbij niet belangrijk welke vorm uw trap heeft of van welke houtsoort deze gemaakt is. Wilt u alleen een aantal krakende treden laten vervangen? Of is de hele trap aan vervanging toe? Het is allemaal mogelijk bij Veldhuizen Trappen. Bovendien zijn we experts in machinale houtbewerking. Wilt u een mooie houten tafel of deur laten maken? Ook dat doen we graag voor u, en we leveren altijd een product op maat.

Bel Veldhuizen Trappen voor trappen op maat in Scherpenzeel!

Voor uw unieke trappen op maat in Scherpenzeel en omgeving kiest u dus Veldhuizen Trappen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Als u het formulier op de website invult hoort u zo snel mogelijk van ons. Maar natuurlijk kunt u ook mailen naar info@veldhuizentrappen.nl of bellen naar 0342-412372. Laat Veldhuizen Trappen uw unieke trappen op maat in Scherpenzeel maken!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.