Trappen op maat in Stroe

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Prachtige trappen op maat in Stroe

Wilt u prachtige trappen op maat gemaakt in Stroe voor uw woning of bedrijfspand? Dan moet u bij Veldhuizen Trappen zijn! Al sinds 1925 maken we trappen volledig op maat. We bieden de beste service en maken trappen helemaal naar uw wensen en eisen. Deze past daardoor ook perfect bij uw stijl en interieur! Wilt u meer weten? Lees dan verder of neem contact op.

Onze aanpak

Samen met u stellen we onze trappen op maat in Stroe samen. U kiest het model van de trap, en de bijbehorende details: spijlen en profileringen. Ook besluit u over de houtsoort van de trap en de oppervlaktebehandeling. U kunt bij dat laatste kiezen uit logen in whitewash, lakken of schilderen. Als al deze keuzes vastliggen gaan we aan het werk. We beginnen met het maken van een ontwerp op de computer. Dat kunnen we gebruiken voor de productie. We maken het hout op maat en verlijmen de diverse onderdelen met elkaar. Bovendien frezen we onderdelen van de trap uit. Op locatie of in onze werkplaats wordt de trap als alles klaar is in elkaar gezet. En onze vakmensen monteren de trap helemaal zelf. Van begin tot eind is zo’n trap op maat van Veldhuizen Trappen dus echt maatwerk!

Keuze uit allerlei modellen en materialen

Onze trappen op maat in Stroe kunt u in allerlei modellen laten maken. Dit zijn bijvoorbeeld:

 • Dubbel kwart trappen (trap met twee draaiingen)
 • Steektrappen
 • Bordestrappen
 • Speciale modellen
 • Trappen met middenspil

Overigens is bij deze trapsoort ook de houtkeuze helemaal aan u. Heeft u graag beuken of eiken, of juist een meer exotische houtsoort als teak of notenhout? We bieden opties te over! Bovendien leveren we ook stalen trappen op maat in Stroe. Deze trappen hebben een stoere moderne uitstraling en zijn gemaakt van hoogwaardig staal met houten traptreden.

Trappen op maat in Stroe

Overige diensten van Veldhuizen Trappen

We bieden nog meer diensten naast het maken van trappen op maat in Stroe. Is uw trap toe aan een opknapbeurt? Dan kunt u ook bij ons terecht voor een traprenovatie. Het maakt hierbij niet uit van welke houtsoort uw trap gemaakt is of welk model deze heeft. Uw wensen staan altijd voorop. Misschien wilt u wel alleen de krakende treden laten vervangen, of kiest u voor gehele traprenovatie. Het is allemaal mogelijk bij Veldhuizen Trappen. We zijn ook specialisten in machinale houtbewerking, dus wilt u graag een houten tafel of deur laten maken? Ook die maken we graag voor u op maat! Bij ons bent u verzekerd van een product dat jaren mee kan.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u ook trappen op maat in Stroe laten maken? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op de website in, dan hoort u snel van ons. U kunt ook een e-mail sturen naar info@veldhuizentrappen.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan 0342-412372. Voor een geweldige service en prachtige trappen op maat in Stroe belt u Veldhuizen Trappen!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.