Trapleuning hout

  • actief sinds 1925
  • optimale kwaliteit & uitstraling
  • maatwerk
  • dé beste service

Trapleuning Hout

Bij Van Veldhuizen Trappen kunt u een trapleuning van hout vinden in diverse modellen en op maat gemaakt. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het maken van trappen en in machinale houtbewerking. Bij ons vindt u vele trappen in verschillende modellen en de daarbij behorende trapleuningen. Een exclusieve trapleuning van hout van Van Veldhuizen Trappen verfraait uw hal en trap. Of u nu een modern, klassiek of strak model wenst, wij weten alle gewenste trapleuningen voor u te realiseren.

Uw wensen voorop

Wanneer u op zoek bent naar een trapleuning van hout, staan uw wensen bij Van Veldhuizen Trappen voorop. Bij elke trap hoort een unieke trapleuning die de ruimte een extra mooie uitstraling biedt. U kunt samen met onze adviseurs een ontwerp voor een trapleuning van hout laten maken zodat u een unieke trapleuning krijgt die perfect past bij uw wensen. Daarbij geven wij u een passend advies, waardoor u wellicht tot nieuwe inzichten komt en kunt kiezen voor het materiaal dat bij uw wensen aansluit. U heeft niet alleen de keuze uit diverse houtsoorten voor een trapleuning, maar wij leveren ook trapleuningen uit kunststof of RVS trapleuningen.

Trapleuning

Een trapleuning van hout op maat laten maken

Wilt u een houten trapleuning op maat laten maken? Veldhuizen trappen heeft een prachtige collectie houten trapleuningen. U kunt bij ons uw trapleuning op maat laten maken. Daarbij krijgt u bij ons de mogelijkheid om te kiezen uit houtsoorten, materialen en kleur. Dit allemaal om u trapleuning optimaal aan uw trap aan te passen zodat het een geheel vormt. Met het leveren van een trapleuning bieden wij natuurlijk de best mogelijke service. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Alle trapleuningen die door ons gemaakt worden zijn van zeer degelijke kwaliteit.

Hoe veldhuizen trappen gespecialiseerd in machinale houtbewerking voor hoge kwaliteit

wij zijn gespecialiseerd in machinale houtbewerking. Met deze techniek kunnen wij prachtige trapleuningen produceren van zeer gedegen kwaliteit. Bekijk op deze pagina het voorbeeldmodel van de trapleuning. Dit is een voorbeeld model meer mogelijkheden zijn mogelijk. Wij kunnen nog veel meer verschillende soorten trapleuningen maken. Heeft u vragen aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier wij helpen u meer dan graag.

Levering

Wij leveren onze producten niet alleen aan bedrijven, maar ook aan particulieren. Als u dus een trapleuning op maat wilt bestellen, dan kunt u terecht bij Van Veldhuizen Trappen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0342-412372 of een e-mail sturen naar info@Van Veldhuizentrappen.nl voor meer informatie over onze diensten en producten. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze specialisten kunnen immers niet wachten om voor u aan de slag te gaan en de trapleuning van hout te produceren die u wilt.

    Offerte aanvragen

    Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.