Trappen Amersfoort

  • actief sinds 1925
  • optimale kwaliteit & uitstraling
  • maatwerk
  • dé beste service

Trappen Amersfoort

Exclusieve trappen in Amersfoort

Voor trappen in Amersfoort bent u bij Veldhuizen Trappen aan het juiste adres. Bij ons kunt u al vele jaren terecht voor exclusieve trappen. Zowel klassieke als moderne trappen kunnen door onze specialisten uiterst nauwkeurig en vakkundig geproduceerd worden. Hierbij kunnen wij gebruik maken van hoogwaardige materialen en is ieder formaat mogelijk. Zo zijn wij in staat om trappen uit verschillende houtsoorten te vervaardigen, zodat u altijd het gewenste product in huis of voor uw bedrijf kunt ontvangen.

Compleet assortiment

Op onze website kunt u een vrij compleet overzicht vinden van trapsoorten die wij zoal ontwerpen en leveren aan bedrijven en particulieren in Amersfoort en omgeving. Naast trappen, vindt u tevens een groot aantal andere aanverwante producten en materialen. Van trapleuningen en traphekken tot allerlei materialen om uw trappen te renoveren.

Ontvang advies op maat

Omdat iedere trap om maat wordt gemaakt door onze specialisten, kunnen wij geen prijzen voor onze trappen in Amersfoort vermelden. Iedere trap is anders en vraagt om specifieke onderdelen, waardoor de prijzen van de trappen erg uiteenlopen. Wij kunnen u uiteraard wel deskundig informeren over ons ruime aanbod aan trappen. Daarbij geven wij graag advies op maat, waarbij wij rekening houden met uw budget en de kwaliteit die u in Amersfoort voor ogen heeft voor u trappen. Zo kunnen wij u een geschikte trap in Amersfoort aanraden, die volledig aansluit bij uw wensen.

Trappen omgeving Amersfoort

Wij informeren u graag

U kunt met ons in contact komen via de contactgegevens die op deze website vermeld worden. Zo kunt u ons telefonisch bereiken, maar ook per e-mail en via het contactformulier op deze website. Elke werkdag staat ons personeel voor u klaar om u te informeren over onze trappen. Daarnaast kunt u door ons een gedetailleerde offerte laten opstellen voor het ontwerpen, leveren en plaatsen van trappen in Amersfoort.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u ook een dienst van Veldhuizen Trappen? Neemt u dan contact met ons op! Als u het formulier op de website invult hoort u zo snel mogelijk van ons. U kunt ook mailen naar info@veldhuizentrappen.nl of bellen naar 0342-412372. Laat uw unieke stalen trap op maat maken door Veldhuizen Trappen!

    Offerte aanvragen

    Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.