Trappen Ede

  • actief sinds 1925
  • optimale kwaliteit & uitstraling
  • maatwerk
  • dé beste service

Trappen Ede

Zowel stalen als houten trappen in Ede

Veldhuizen Trappen is dé specialist op het gebied van trappen in Ede en omgeving. Zo kunt u bij onze organisatie terecht voor zowel een stalen trap als voor houten trappen. Een houten trap kunnen wij overigens vervaardigen van allerlei houtsoorten. Zo kunt u kiezen uit grenen, esdoorn, mahonie en nog veel meer houtsoorten. U kunt het zo gek niet bedenken, wij realiseren het bij u in Ede.

Geen enkele opdracht te ingewikkeld

De jarenlange ervaring en diepgaande kennis op het gebied van trappen, heeft er toe geleid dat geen opdracht voor ons te ingewikkeld is. Door goed naar de wensen van onze klanten in Ede te luisteren, zijn wij in staat om het maximale resultaat te behalen en er voor te zorgen dat u voor 100% tevreden bent. Zo gaan onze specialisten graag snel voor u aan de slag, zodat u op korte termijn kunt profiteren van een trap in Ede, die aan uw verwachtingen voldoet.

Overige specialisaties

Naast trappen, kunt u bij ons ook terecht voor diverse onderdelen, zoals traphekken en trapleuningen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in allerlei toepassingen op het gebied van machinale houtbewerken. Zo kunnen wij houten tafels op maat maken, maar ook een houten balustrade realiseren bij u in Ede.

Trappen omgeving Ede

Een prachtig eindresultaat

Wacht niet te lang met het realiseren van trappen die bij uw pand passen. Bij ons bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat, waar u jarenlang plezier van zult hebben. Vraag ons gerust om meer informatie, advies en een vrijblijvende prijsindicatie. Als u de verschillende modellen van de trappen bekijkt op deze website, heeft u ongetwijfeld een goed beeld van de mogelijkheden en kunt u wellicht eenvoudiger een keuze maken voor de meest geschikte trappen in Ede. Bel, mail of vul het contactformulier op deze website vandaag nog in en realiseer de trappen van uw dromen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u ook een dienst van Veldhuizen Trappen? Neemt u dan contact met ons op! Als u het formulier op de website invult hoort u zo snel mogelijk van ons. U kunt ook mailen naar info@veldhuizentrappen.nl of bellen naar 0342-412372. Laat uw unieke stalen trap op maat maken door Veldhuizen Trappen!

    Offerte aanvragen

    Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.