Traprenovatie

  • actief sinds 1925
  • optimale kwaliteit & uitstraling
  • maatwerk
  • dé beste service

Houten traprenovatie

Voor een houten traprenovatie kunt u terecht bij Van Veldhuizen Trappen, de specialist in klassieke en moderne trappen. Naast het maken van trappen, zijn wij ook gespecialiseerd in machinale houtbewerking. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor het ontwikkelen van een houten tafel, maar ook een deur van hout, kan door ons bedrijf worden geproduceerd. Daarnaast leveren wij ook aan trappen gerelateerde producten. Wij leveren alles graag op maat en wij houden rekening met al uw persoonlijke wensen. Vandaar dat wij vooraf zorgvuldig de opdracht doornemen met onze klanten. Hiermee voorkomen wij dat onze opdrachtgevers andere verwachtingen hebben en dat u voor vervelende verrassingen komt te staan. Door optimaal rekening te houden met alle zaken die komen kijken bij een houten traprenovatie, kunnen wij exact leveren wat u wenst.

Vernieuwing

Wilt u uw trap laten vernieuwen of onderhouden? Van Veldhuizen Trappen kan zorgen voor een kwalitatieve houten traprenovatie. Hierbij maakt het niet uit welk model uw trap heeft of van welke houtsoort de trap gemaakt is, wij staan voor u klaar en verzorgen de houten traprenovatie snel en deskundig. Of u nu alleen de krakende treden wilt vervangen of de gehele trap wilt laten renoveren, het is geen probleem voor ons. Wij houden korte lijnen in de communicatie en stellen uw wensen voorop. Op deze manier bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.

Dubbel kwart

Service

Laat de houten traprenovatie in uw woning over aan Van Veldhuizen Trappen en uw trap zal worden zoals u het wilt! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0342-412372 of een e-mail sturen naar info@Van Veldhuizentrappen.nl voor meer informatie over onze diensten en producten. U kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Offerte aanvragen

    Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.