Vaste zoldertrap

  • actief sinds 1925
  • optimale kwaliteit & uitstraling
  • maatwerk
  • dé beste service

Vaste houten zoldertrap

Wilt u een vaste zoldertrap van houten? Veldhuizen Trappen biedt u moderne en klassieke op maat gemaakte zoldertrappen aan! Bij ons heeft u de keuze uit een zeer breed assortiment aan trappen, zodat u weet dat er altijd een geschikt exemplaar voor u tussen zit. Op de millimeter nauwkeurig, kunnen onze specialisten een zoldertrap op maat realiseren. Dit doen wij voornamelijk in Gelderland, maar wij komen ook met veel plezier in de rest van Nederland, zodat iedereen kan profiteren van onze hoogwaardige producten.

Elke trap is uniek

Met een inklapbare zoldertrap is het telkens een taak om op zolder te komen. Bovendien staat u niet echt veilig en is de opening vaak te smal voor al uw spullen. Met de vaste houten zoldertrappen van Veldhuizen Trappen is dit verleden tijd. Wij kunnen in vrijwel elke ruimte een trap plaatsen. U hebt de keuze uit:

zoldertrap maken

Vrijwel al onze trappen zijn te leveren in een dichte of in een open uitvoering. Bovendien hebt u enorme keuze uit diverse houtsoorten, van vuren en eiken tot wengé en teak. Naast onze specialisatie van vaste houten zoldertrappen is het ook mogelijk een stalen trap geheel naar uw smaak en op maat te leveren. Doordat wij de meeste modellen al binnen één dag kunnen plaatsen, levert dit u enorm veel gemak op!

Contactformulier

Kijk gerust eens verder op deze website om te zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Wilt u een vaste zoldertrap van Veldhuizen Trappen? Voor een afspraak kunt u vrijblijvend gebruik maken via ons contactformulier op de website. Indien u meer informatie wilt, zijn wij telefonisch te bereiken op; 0342-412372 en per e-mail op het volgende e-mailadres; info@veldhuizentrappen.nl. Veldhuizen trappen staat voor maatwerk, service en vakmanschap voor zowel de aannemerij als particulieren. Wij staan graag voor u klaar!

    Offerte aanvragen

    Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.