Vuren trappen

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Vuren trappen Gelderland

Een vuren houten trap in Gelderland laat u maken door Veldhuizen Trappen. Wij hebben dé specialisten op het gebied van trappen in huis, die exact maken wat u wenst. Wij bieden een exclusieve service en op maat gemaakte vuren houten trappen aan voor de scherpste prijs. Daarbij bent u verzekerd van een hoge kwaliteit, zodat u weet dat de trappen van onze organisatie langdurig mee gaan. Dat is wel zo prettig, omdat u zo geen enkel omkijken heeft naar de staat van uw vuren houten trap. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden en zorg ervoor dat u de gewenste kwaliteit ontvangt.

Elke trap op maat

Veldhuizen Trappen is de trappenspecialist voor zowel bedrijven als particulieren. Met één van onze vuren houten trappen hebben wij voor elke ruimte de oplossing om op de volgende verdieping te komen. Elke trap is van uitmuntende kwaliteit en zorgt voor sfeer in de omgeving. U kunt kiezen uit de volgende modellen:

 • Onderkwart
 • Bovenkwart
 • Steektrap
 • Dubbel kwart
 • Spil trap
 • Bordes trap
Steek trap met onderkwart

Naast de ‘standaard’ modellen die wij voor elke klant op maat maken, is het ook mogelijk een speciale trap aan te meten. U kunt samen met één van onze ervaren adviseurs een ontwerp geheel in uw stijl laten maken. Bovendien hebt u een enorme keuze uit diverse houtsoorten waaronder vuren zodat de trappen aan ieders wens kunnen voldoen. U vindt Veldhuizen Trappen in Barneveld in Gelderland.

Aanschaffen van vuren trappen op maat

Het aankopen van een nieuwe trap is een grote aankoop waar u waarschijnlijk goed over na moet denken. Het produceren van een nieuwe vuren trap is een grote gebeurtenis. Er moeten veel werkzaamheden verricht worden om tot het eindproduct te komen. Hierdoor kunt u bij ons u vuren trap op maat laten maken, Daarbij krijgt u bij ons de mogelijkheid om te kiezen uit houtsoorten, materialen en kleur. Dit allemaal om u trap optimaal aan uw behoeftes te voldoen. Dit alles bieden wij u aan met natuurlijk de best mogelijke service. Klant tevredenheid is bij ons erg belangrijk. Daarbij zijn alle vuren trappen die bij ons geproduceerd worden van hoge kwaliteit.

Veldhuizen Trappen onderscheid zich met vuren trappen met verschillende modellen

Wij hebben ons gespecialiseerd in machinale houtbewerking. Met deze techniek kunnen wij de beste trappen produceren. Tegen een scherpe prijs. Bekijk op deze pagina het voorbeeldmodel. Dit is slechts een voorbeeld model. Wij kunnen nog veel meer verschillende soorten trappen produceren. Heeft u nog vragen aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier wij helpen u meer dan graag.

Contactformulier

Kijk gerust eens verder op deze website om te zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Wilt u een vuren trap van Veldhuizen Trappen? Voor een afspraak kunt u vrijblijvend gebruik maken via ons contactformulier op de website. Indien u meer informatie wilt, zijn wij telefonisch te bereiken op; 0342-412372 en per e-mail op het volgende e-mailadres; info@veldhuizentrappen.nl. Veldhuizen trappen staat voor maatwerk, service en vakmanschap voor zowel de aannemerij als particulieren. Wij staan graag voor u klaar!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.