Trappenfabriek

  • actief sinds 1925
  • optimale kwaliteit & uitstraling
  • maatwerk
  • dé beste service

Trappenfabriek in Gelderland

Veldhuizen Trappen is de trappenfabriek in Gelderland waar u terecht kunt voor vele exclusieve trappen op maat gemaakt. Bij ons heeft u de keuze uit een groot aanbod aan trappen in allerlei soorten en maten. Of u in Gelderland nu op zoek bent naar een houten trap, een trap van staal of een trap met een exclusieve uitstraling, in onze trappenfabriek is ieder model mogelijk. Veldhuizen Trappen is een familiebedrijf wat zich sinds 1965 is gaan specialiseren op het gebied van houtbewerking en het maken van trappen. Daarom mag Veldhuizen Trappen zich met recht de trappenfabriek van Gelderland noemen.

Unieke en exclusieve trappen

Veldhuizen Trappen maakt trappen op maat voor zowel bedrijven als particulieren. Bij ieder ontwerp wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke wensen, maar ook met de stijl van het gebouw waar de trap geplaatst gaat worden. Wij verzorgen het gehele proces, van het ontwerp tot het plaatsen en monteren van de trap. Doordat wij het complete proces geheel in eigen beheer uitvoeren, kunt u profiteren van veel gemak. U hoeft immers geen contact op te nemen met verschillende bedrijven, waardoor u veel tijd en energie bespaart. Bovendien voorkomt u dat er communicatieproblemen ontstaan, waardoor u te maken krijgt met vervelende situaties. Ga daarom naar onze specialisten en kies voor onze hoogwaardige producten. Wij mogen ons met gepaste trots de trappenfabriek van Gelderland noemen. Wij geven u graag een deskundig advies. Neem daarom contact op met Veldhuizen Trappen, de trappenfabriek van Gelderland.

Trap met zwevende eiken treden

Aanschaffen van trappen bij trappenfabriek veldhuizen

Een nieuwe trap aanschaffen is zeker een beleving waar u goed over na moet denken.
Daarom kunt u bij ons u trap op maat laten maken, Daarbij kunt u bij ons u gewenste houtsoorten voor uw trap uitkiezen om de gewenste sfeer te creëren. Dit bieden wij u aan met natuurlijk de beste service. Alle trappen die bij ons in onze trappenfabriek geproduceerd worden, zijn van de hoogste kwaliteit.

Hoe Veldhuizen Trappen zich onderscheid van concurrenten

Door gespecialiseerde machinale houtbewerking onderscheid Veldhuizen Trappen zich van concurrenten. Met deze techniek kunnen wij de best mogelijk op maat gemaakte trappen produceren met een optimale uitstraling tegen een scherpe prijs. Voorbeelden van onze trap modellen uit de trappenfabriek staan op deze pagina. Deze maten zijn slechts voorbeelden, Voor u gelden waarschijnlijk alternatieve maten. Heeft u meer vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier wij helpen u graag.

Contactformulier

Kijk gerust eens verder op deze website om te zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Wilt u een zoldertrap of een van de vele opties van Veldhuizen Trappen? Voor een afspraak kunt u vrijblijvend gebruik maken via ons contactformulier op de website. Indien u meer informatie wilt, zijn wij telefonisch te bereiken op; 0342-412372 en per e-mail op het volgende e-mailadres; info@veldhuizentrappen.nl. Veldhuizen trappen staat voor maatwerk, service en vakmanschap voor zowel de aannemerij als particulieren. Wij staan graag voor u klaar!

    Offerte aanvragen

    Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.