Trappenmaker

  • actief sinds 1925
  • optimale kwaliteit & uitstraling
  • maatwerk
  • dé beste service

Trappenmaker

Als u op zoek bent naar een ervaren trappenmaker, kies dan voor de hoogwaardige service van Van Veldhuizen Trappen. Wij zijn al vele jaren toonaangevend op het gebied van het maken, leveren en plaatsen van klassieke en moderne trappen. Bij ons vindt u vele verschillende modellen trappen, zoals draaitrappen, steektrappen, spil trappen en vele meer. Daarnaast leveren wij graag werk op maat, zodat wij uw wensen kunnen meenemen met het maken van een trap. Wij stemmen de trap dan af op uw wensen en uw woning. Vraag ons als trappenmaker om de vele verschillende mogelijkheden.

Productie van onze Trappenmaker

Van Veldhuizen Trappen is sinds jaren de trappenmaker van alles op het gebied van trappen. Wij leveren maatwerk zodat u verzekerd bent van een perfect passende trap die past bij de stijl van uw interieur van uw huis en bij uw persoonlijke wensen en eisen. U kunt zelf een keuze maken uit vele houtsoorten en kleuren. U kunt bij ons ook een keuze maken uit een aantal standaard modellen. Als u zelf een ontwerp heeft, kunt u deze overhandigen aan een gespecialiseerde trappenmaker bij Van Veldhuizen Trappen en kunnen de mogelijkheden besproken worden. Uiteraard geven wij u daarbij desgewenst een vrijblijvend advies, waardoor u wellicht tot andere inzichten komt en een nog beter object kunt laten realiseren. De mogelijkheden zijn voor onze trappenmaker vrijwel eindeloos, waardoor wij u ongetwijfeld kunnen bieden waar u naar op zoek bent.

stalen trap

Contactformulier

Kijk gerust eens verder op deze website om te zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Wilt u een draaitrap van Veldhuizen Trappen? Voor een afspraak kunt u vrijblijvend gebruik maken via ons contactformulier op de website. Indien u meer informatie wilt, zijn wij telefonisch te bereiken op; 0342-412372 en per e-mail op het volgende e-mailadres; info@veldhuizentrappen.nl. Veldhuizen trappen staat voor maatwerk, service en vakmanschap voor zowel de aannemerij als particulieren. Wij staan graag voor u klaar!

    Offerte aanvragen

    Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.