Trappen op maat in Veenendaal

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Trappen op maat in Veenendaal

Op zoek naar een bedrijf dat trappen op maat maakt in Veenendaal en omstreken? Bel dan Veldhuizen Trappen! We maken al sinds 1925 trappen op maat en gaan alleen voor de beste service en kwaliteit. Zo garanderen we dat uw trap helemaal naar wens wordt. Meer weten? Lees verder of neem contact op!

Onze werkwijze

We zetten voor de trappen op maat in Veenendaal eerst uw wensen op papier. De keuze voor het model trap, welke soort hout het wordt en welke oppervlaktebehandeling deze krijgt is helemaal aan u. Maar natuurlijk denken we daarbij graag met u mee. Wanneer dit vaststaat, maken we eerst een ontwerp op de computer. Dat gebruiken we bij de productie van uw trap. We zagen dan het hout op maat en kleine onderdelen en details frezen we uit. De trap wordt stevig verlijmd en we bouwen deze bij u op locatie of in onze werkplaats op. Natuurlijk monteren onze eigen monteurs de trap. Zo weet u zeker dat uw trap een kwaliteitsproduct is.

Ontzettend veel te kiezen

Wanneer u Veldhuizen Trappen kiest om uw trappen op maat in Veenendaal te laten maken weet u zeker dat u een unieke trap krijgt. Bij ons heeft u namelijk zeer veel keus. U kiest eerst uit verschillende modellen. Gaat u voor een steektrap, spiltrap, bordestrap of een ander (speciaal) model? Daarna heeft u de keus uit allerlei soorten hout. Bij ons vindt u bijvoorbeeld:

 • Eiken
 • Notenhout
 • Beuken
 • Grenen
 • Jatoba

En nog veel meer andere houtsoorten! Bovendien krijgt u ook allerlei opties wat betreft de details: er zijn verschillende soorten spijlen of profileringen mogelijk. Veldhuizen Trappen maakt trouwens naast houten ook stalen trappen op maat in Veenendaal. Onze stalen trappen hebben houten traptreden en zijn vervaardigd van hoogwaardig staal. Ze vormen een echte eyecatcher in een modern interieur!

Trappen op maat in Veenendaal

Ook traprenovatie door Veldhuizen Trappen

Laat ook door Veldhuizen Trappen uw traprenovatie uitvoeren! Hierbij is het niet van belang van welke houtsoort de trap is of welke vorm deze heeft. Of u nu een helemaal nieuwe trap wilt of alleen een aantal treden wilt laten vervangen, het is allemaal mogelijk. En behalve trapexperts zijn we ook experts in machinale houtbewerking. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen om een houten deur of tafel voor u op maat te maken.

Neem dus contact op voor trappen op maat in Veenendaal!

Wilt u ook een prachtige trap op maat gemaakt? Of wilt u meer informatie over onze trappen op maat in Veenendaal? Vul dan het contactformulier in, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Natuurlijk kunt u ons ook mailen op info@veldhuizentrappen.nl. Belt u liever? Toets dan 0342-412372 in. Voor trappen op maat in Veenendaal van geweldige kwaliteit gaat u voor Veldhuizen Trappen!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.