Trappen op maat in Woudenberg

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Uw trap helemaal op maat gemaakt door Veldhuizen Trappen

Al sinds 1925 maken we trappen op maat in Woudenberg en omgeving. We gaan alleen voor de beste service en kwaliteit! Zo wordt uw trap helemaal zoals u in gedachten had. Meer weten? Lees verder!

Onze werkwijze

Het maken van uw trappen op maat in Woudenberg begint bij uw wensen. U kiest de soort trap, de houtsoort en de oppervlaktebehandeling. En uiteraard denken we graag met u mee. Wanneer de keuze gemaakt is gaan we aan de slag met uw trap. Dit begint met een computerontwerp dat we gebruiken bij de productie. Vervolgens zagen we het hout op maat en frezen we kleinere onderdelen uit. We verlijmen alles met elkaar en de trap wordt in onze werkplaats of locatie opgebouwd. En onze experts plaatsen uw trap helemaal zelf, met aandacht voor detail. Zo weet u zeker dat uw trap helemaal wordt zoals u voor ogen had!

Geen trap is hetzelfde bij Veldhuizen Trappen

Als u door ons trappen op maat in Woudenberg laat maken bent u verzekerd van een unieke trap. Er is namelijk ontzettend veel keus! Ten eerste kunt u kiezen uit allerlei verschillende modellen. Denkt u bijvoorbeeld aan een bordestrap, spiltrap of steektrap. Maar allerlei andere (speciale) modellen zijn ook mogelijk. Bovendien heeft u de keuze uit vele verschillende houtsoorten. U vindt bij ons bijvoorbeeld:

 • Eiken
 • Merbau
 • Beuken
 • Iroko
 • Jatoba

En nog vele andere soorten! Behalve houten trappen kunt u door ons ook stalen trappen op maat in Woudenberg laten maken. Zo’n trap is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft houten traptreden. Een echte eyecatcher!

Trappen op maat in Woudenberg

Kies ook Veldhuizen Trappen voor traprenovatie

Zet ons ook in voor traprenovatie! Het maakt niet uit van welke houtsoort uw trap gemaakt is of welke vorm deze heeft. En wilt u alleen de krakende treden laten vervangen of is de hele trap aan vervanging toe? Het kan allemaal. Veldhuizen Trappen is ook expert in machinale houtbewerking. We maken voor u op maat bijvoorbeeld een houten tafel, deur of ander houten object.

Neem contact op voor trappen op maat in Woudenberg!

Veldhuizen Trappen is dus de beste keus voor uw unieke trappen op maat in Woudenberg en omgeving. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Vul het formulier op de website in, dan laten we zo snel mogelijk van ons horen. U kunt ook mailen naar info@veldhuizentrappen.nl of bellen naar telefoonnummer 0342-412372. Een unieke trap in uw huis of bedrijfspand? Kies voor de trappen op maat in Woudenberg van Veldhuizen Trappen!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.