Zoldertrap maken

 • actief sinds 1925
 • optimale kwaliteit & uitstraling
 • maatwerk
 • dé beste service

Zoldertrap maken

De experts van Veldhuizen Trappen, de specialist in klassieke en moderne trappen, kunnen voor u een zoldertrap maken geheel op basis van uw wensen. Wij hebben jarenlange ervaring met het produceren van trappen en leveren alles op het gebied van trappen aan zowel bedrijven als particulieren. Bovendien beschikken wij over alle noodzakelijke apparatuur om snel en efficiënt een zoldertrap te maken van hoge kwaliteit. Wij hebben een goede service en een hoge kwaliteit van onze trappen hoog in het vaandel staan en wij houden altijd rekening met al uw wensen bij het maken van een zoldertrap. Zo bent u verzekerd van een perfect eindresultaat, waar u niet alleen nu veel plezier aan zult beleven, maar ook in de toekomst.

Zoldertrap maken en productie proces

Van Veldhuizen Trappen kan voor u eenvoudig een zoldertrap maken en tijdens het proces rekening houden met al uw wensen. Zo heeft kunt u kiezen uit vele houtsoorten, kleuren en modellen. Bij Van Veldhuizen Trappen bent u erg vrij en kunt u zelfs uw eigen ontwerp aan ons geven. Zo kunnen wij een zoldertrap maken voor u die uitstekend past bij het interieur van uw woning. U heeft de keuze uit verschillende modellen:

 • Onderkwart;
 • Dubbel kwart;
 • Spil trap;
 • Steektrappen;
 • Bovenkwart.

Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan kunnen wij hiermee aan de slag gaan. Wij houden korte communicatielijnen met onze klanten om ze zo optimaal van dienst te kunnen zijn.

zoldertrap maken

Het maken en aanschaffen van een zoldertrap

Het aanschaffen van een nieuwe trap is nogal een gebeurtenis waar u goed over na wilt denken. Daarom kunt u bij ons u zoldertrap op maat laten maken, u krijgt bij ons de keuze om te kiezen uit uw gewenste houtsoorten voor uw trap. Dit allemaal voor u om de stijl van de zoldertrap optimaal aan uw woning aan te passen. Dit bieden wij u aan met natuurlijk de best mogelijke service. Alle zoldertrappen die bij ons geproduceerd worden, zijn uiteraard van zeer hoge kwaliteit.

Machinale houtbewerking voor uw trap

Door gespecialiseerde machinale houtbewerking onderscheiden wij ons met concurrenten. Met deze techniek kunnen wij de best mogelijk op maat gemaakte zoldertrappen produceren. En kunnen wij de trappen aanbieden tegen een scherpe prijs. Voorbeelden van onze trapmodellen staan op deze pagina. Dit zijn slechts voorbeelden wij kunnen nog veel meer verschillende soorten zoldertrappen op maat laten maken. Heeft u nog meer vragen neem contact met ons op via het vrijblijvend contactformulier, wij helpen u graag.

Contactformulier

Kijk gerust eens verder op deze website om te zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Wilt u een zoldertrap van Veldhuizen Trappen? Voor een afspraak kunt u vrijblijvend gebruik maken via ons contactformulier op de website. Indien u meer informatie wilt, zijn wij telefonisch te bereiken op; 0342-412372 en per e-mail op het volgende e-mailadres; info@veldhuizentrappen.nl. Veldhuizen trappen staat voor maatwerk, service en vakmanschap voor zowel de aannemerij als particulieren. Wij staan graag voor u klaar!

  Offerte aanvragen

  Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.